Behandlingsformer

Når benyttes de ulike behandlingsformer?

Vi benytter de blant annet til allergi, svakt immunforsvar, betennelser,
søvnproblemer, kolikk og muskelplager.

Noen av disse plager kan også forebygges og gjøre
hverdagen lettere for deg.


Refleksologi
Videreutvikling av Soneterapi, hvor en ved stimulering av aktuelle punkter løser opp blokkeringer, som igjen skaper balanse. Jo mer ubalanse vi har, desto sykere kan vi bli. Når vi tar behandling, kan kroppen helbrede seg selv og energien gjenskapes.
Lymfedrenasje
En effektiv utrensing av avfallstoffer. Lymfesystemet er kroppens eget renovasjonsanlegg! Når en kvitter seg med avfallstoffene, blir en mer opplagt. Vakum- kopp tilknyttet maskin brukes og avsluttes med en deilig avslappende massasje-teknikk.
Øre-akupunktur / refleksologi
En behandling som gir rask effekt. Ved bruk av nål, står den i 10-15 min. Massere punktene er nok i mange tilfeller og brukes ofte, spesiellt for barn, babyer og de som ikke liker nålestikk.
Spedbarnsbehandling
Lette trykk på huden med fingrene. Oftest ved kolikksmerter, treg eller løs mage, søvnproblemer, gulping. Individuell behandling etter alder. Behandlingen gjøres så behagelig som mulig.
Klassisk Massasje
Kvitt deg med muskelspenninger, søvnplager, dårlig blodsirkulasjon og lite energi. Du kan ikke bare gi av deg selv ! - en må lade opp også! Unn deg en time med avslappende behandling.
Energibalansering
Balanseringer av kroppens positive og negative energier. Vi tenker helhet - Kropp, Sjel og Sinn. Mer energi? Da er dette noe for deg! Avslappende, Øker selvfølelsen og gir mer energi!
Bio Resonans
Maskinen som registrerer og balanserer kroppen ved hjelp av resonans på celle-nivå, via hånd/fot. Hårprøve blir analysert. Fødselsdato og kjønn registrert via data. Behandlingen er enkel og smertefri.
D-tox
Prøv dette Spa-kar fotbadet. Det renser, avgifter og setter fart på lymfesystemet vårt! Når vi kvitter oss med avfallstoffene, blir vi mer opplagte og lukter mindre ved svetting!
Ørelysbehandling
Brukes ved plager i hodet og øret. Har vist seg effektivt ved bihuleproblemer, migrene, kraftig forkjølelse, øresus/ørevoks. Behandlingen setter fart på sirkulasjonen i mellomøret.